Reviews

Reviews

  1. Caroline van Wijngaarden

    1 Review

    Datum meeting: 17-03-2017

    Boeking Locatie Zaal Catering
    10 10 9 9
    Toyota preview evenement voor klanten
    Het Louwman Museum is een prachtige locatie! De bezoekers aan ons evenement hebben zonder uitzondering ook het aansluitende bezoek aan het museum enorm gewaardeerd.
    De samenwerking met het team van het Louwman Museum (organisatie en catering) verliep ook prima en zij waren zeer behulpzaam om het evenement tot een succes te maken. Offerte-traject, op- en afbouw, inrichting, het evenement gedurende 2 weekenddagen: het verliep vlekkeloos. Dank voor jullie inzet, we komen zeker terug!
  2. Willeke Oosterbaan

    1 Review

    Datum meeting: 24-01-2017

    Boeking Locatie Zaal Catering
    10 10 10 8
    klantendag Appixoft
    Beste,
    onze klanten waren zeer onder de indruk van de locatie. Verschillende keren werd er gezegd dat men nog eens terug zou gaan.
    Een hele fijne begeleiding naar de uiteindelijke dag van de medewerkers van Louwman.
    Niets dan lof.
    Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
  3. Hiltje Begieneman

    2 Reviews

    Datum meeting: 14-01-2017

    Boeking Locatie Zaal Catering
    N/A 9 8 8
    Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen
    Op zaterdag 14 januari 2017 vond de algemene ledenvergadering plaats. Dit maal in regio Zuid-Holland. Het regioteam heeft als locatie het Louwman Museum in Den Haag uitgekozen. Veel van onze leden hebben ons laten weten de locatie heel bijzonder te vinden. Dat kunnen wij als bestuur zeker beamen.
    Ook de catering was uitstekend verzorgd. Zeer flexibel en gastvrij.
    En dan niet te vergeten het museum zelf. Wat een prachtige collectie. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.
    Kortom: een prachtig begin van een nieuw verenigingsjaar op een toplocatie!
  4. Lisa Spruit

    1 Review

    Datum meeting: 16-12-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    9 10 9 10
    Kerstfeest Prowareness
    Ik kan me het moment nog goed herinneren toen Joan me belde dat jullie boeking van 16 december toch niet doorging en dat er daarom een plek vrijkwam. Joan zei dat ze nog zo'n 8 optanten had en dat ze op een of andere manier mij als eerste belde. Vanaf daar ging het snel. Ik razendenthousiast en Joan enorm behulpzaam.
    Voordat we de offerte konden tekenen, waren er nog wat lastige dingen met de verzekering. Joan was hier duidelijk in hoe dit bij andere partijen ging en het was het enige punt dat zij in de voorwaarden niet kon aanpassen. Over de rest werd zonder moeite, flexibel meegedacht en zo konden we snel overeenkomen dat alles in orde was.
    In de aanloop naar het event was het voor mij niet moeilijk om een afspraak te maken om langs te komen, een aantal keer, namelijk ook nog eens met de cateraar, Hofcatering, die overigens ook fantastisch werk heeft geleverd. Ik werd goed rondgeleid en er werd actief meegedacht over het programma, de invulling en de duur ervan. Het was bijvoorbeeld ook geen probleem om de tour op de eerste etage te starten, waarbij we het begin misten, maar wat het wel beter maakte qua tijdsduur.
    Op de avond zelf was ook Joan weer aanwezig. Zij was heel behulpzaam, ook omdat bijvoorbeeld de casinotafels te laat waren, dit pakte zij zonder problemen op en zo hielp ze alles op tijd en goed klaar te zetten. Daarnaast was het fijn dat zij een oogje in het zeil hield, omdat mensen tegen het einde van de avond een slok teveel ophadden en bijvoorbeeld met een rolstoel gingen racen. Dit is natuurlijk een heel slecht idee in het Louwman museum, dus daar stak ze bij tijds een stokje voor. Ook was het heel handig dat zij hielp het feest op tijd te stoppen, terwijl zij dit wel eerst heel netjes aankaartte, voordat ze dat ging doen.

    Het is een megafeest geworden!
  5. Ans de Bruijckere

    1 Review

    Datum meeting: 25-11-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    10 10 8 8
    Meedenkend
    Wij kregen veel ruimte om onze Hartstichtingsbijeenkomst vorm te geven en om de mensen te ontvangen zoals wij dat wilden. Er was flexibiliteit bij bijv. het neerzetten van extra stoelen. Over de catering geen enkele klacht; over het geheel niets dan lof. Veel meedenken en bereidheid vanuit de organisatie, ook in zakelijke afspraken. Voor herhaling vatbaar!
  6. Ron den Toom

    1 Review

    Datum meeting: 25-11-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    7 8 8 3
    prima locatie zeer slechte catering
    De ontvangst bij het Louwman museum is slecht. Zelf zoeken naar de zaal omdat de medewerkers pas vanaf 10.00 uur werkzaam zijn. Diverse mensen van een bijeenkomst die door de hartstichting werd georganiseerd kwamen bij onze vergadering binnen.

    Bij de lunch was er in principe een locatie gereserveerd voor ons. Echter omdat er geen begeleiding is bij het restaurant hadden mensen die niet bij onze vergadering hoorden, onze lunch al opgegeten. Uiteindelijk hebben we nieuwe broodjes gekregen. Kortom erg amateuristisch allemaal. Prima locatie, leuk om een grote collectie auto's te zien maar om dit te combineren met een vergadering zou ik afraden aan professionele organisaties.
  7. Anton Ersare

    1 Review

    Datum meeting: 06-12-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    9 9 10 9

    We had a great evening with many happy guests. The unique style of this venue, combined with the amazing car collection and the unusual museum square made it a really memorable night and something that stood out from most regular reception venues. All staff at the venue and catering company were very helpful and friendly!
  8. Lucas Osterholt

    1 Review

    Datum meeting: 14-11-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    N/A 10 9 10
    Uitreiking Paul Nouwen Award 2016
    Op 14 november werd voor de vierde keer de Paul Nouwen Award uitgereikt, in het Louwman museum in Den Haag. De samenwerking tussen onze organisatie en die van het Louwman Museum (evenementbegeleiding, catering) verliep zeer soepel en heeft voor een groot deel bijgedragen aan het succes van de bijeenkomst.
  9. Kitty Noordermeer

    1 Review

    Datum meeting: 31-10-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    9 9 9 9
    Nationaal Archief
    Wij van het Nationaal Archief willen jullie en alle medewerkers die zich hebben ingezet om onze personeelsmiddag van 31 oktober bij het Louwmanmuseum, hartelijk bedanken voor de perfecte verzorging en faciliteiten. Met name door jullie inzet is onze dag onvergetelijk geworden vooral door de hoge kwaliteit en professionaliteit van de organisatie en catering.

    Met vriendelijke groet,

    Namens alle medewerkers van het Nationaal Archief

  10. Monique van der Wielen

    1 Review

    Datum meeting: 08-09-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    10 10 10 10

    Het is heel fijn samenwerken met het team van het Louwman Museum. Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer. Iedereen is heel flexibel en zeer gastvrij. Zeker een aanrader om hier een evenement te organiseren!
  11. Evelien

    1 Review

    Datum meeting: 04-07-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    10 10 10 10
    Tot in de puntjes geregeld
    Op 4 juli zijn wij getrouwd in het Louwman Museum, het eerste huwelijk dat hier heeft plaatsgevonden. Van de ontmoeting tot het verlaten van het pand op de dag was alles tot in de puntjes geregeld. Zowel de organisatie van het museum als de huiscateraar House of Lords hebben ons een hele mooie dag bezorgd. Nogmaals bedankt!
  12. Sjoerd Dolstra

    1 Review

    Datum meeting: 26-05-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    10 10 9 10
    Klant evenement
    De locatie bij Louwman is fantastisch... Odette heeft ons vreselijk goed geholpen en iedereen was super op elkaar ingespeeld.
    Persoonlijk had ik in mijn agenda meer tijd moeten inplannen om het museum te bezoeken (45 minuten is verreweg niet genoeg).
    Enige minpuntje waar ik beter rekening mee had moeten houden was dat de catering (Museumplein) al om 17.00 dicht is, dus weinig tijd om de netwerkborrel voort te zetten
  13. Ingrid Ravensbergen

    1 Review

    Datum meeting: 17-05-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    8 9 9 9
    Prachtige locatie met zeer vriendelijk personeel
    Het Louwman museum is een prachtige locatie en zeer geschikt voor diverse evenementen. Mooie uitstraling, goede catering en vriendelijk personeel.
  14. Willem van Vugt

    1 Review

    Datum meeting: 07-04-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    8 9 8 10
    Prachtige en indrukwekkende locatie
    Het Louwman Museum is een prachtig en indrukwekkend gebouw. Wanneer je gasten of klanten hier ontvangt, zullen zij zich vergapen aan de architectuur én de collectie.

    De techniek in het theater is een beetje verouderd en niet geschikt voor high-tech events. Is dat niet nodig voor jouw event en ben je op zoek naar de ultieme locatie voor een zakelijk evenement, dan ben je bij het Louwman Museum aan 't goede adres.
  15. Marloes de Ruiter

    1 Review

    Datum meeting: 02-02-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    9 10 10 10
    Toplocatie!
    Prachtige locatie om events te organiseren. Het ging hier om de presentatie van een aantal nieuwe producten, gevolgd door een wandeling door het museum en een lunch in de bibliotheek. Klanten waren tevreden (vonden het geweldig zelfs), en wij zelf ook! Daarnaast is het een geode locatie om mee samen te werken, flexibel, doen niet moeilijk, staan voor je klaar en denken met je mee. Top!
  16. Rijnko Brons

    1 Review

    Datum meeting: 17-02-2016

    Boeking Locatie Zaal Catering
    9 9 9 N/A
    Zeer positief
    Sanne Sok heeft ons deskundig en met stimulerende inzet begeleid om tot een bevredigend resultaat te komen
  17. Suzanne Dil

    1 Review

    Datum meeting: 08-03-2015

    Boeking Locatie Zaal Catering
    8 10 8 N/A
    Internationale Vrouwendag
    Op 8 maart hebben wij Internationale Vrouwendag in het Louwman Museum georganiseerd. Onze bezoekers waren erg positief over de locatie (goed bereikbaar) en over het museum (men was erg onder de indruk). Het heeft ons evenement extra bijzonder gemaakt, omdat de bezoekers niet alleen onze workshops konden volgen, maar ook het museum konden bekijken.
  18. Corrinne Nederstigt

    1 Review

    Datum meeting: 25-02-2015

    Boeking Locatie Zaal Catering
    8 8 7 7
    Een geweldige afsluiting!
    De bijeenkomst van 25 februari jl. in het Louwman Museum was de afsluiting van ons Talentdevelopment programma; een bijzondere gelegenheid. De locatie en de verzorging maakten het nog feestelijker. Hartelijk dank voor de goede zorgen!