Maak gebruik van onze GRATIS audiotour op izi.TRAVEL

Maak uw bezoek aan het Louwman Museum nog leuker en leerzamer door gebruik te maken van onze gratis audiotour. Door middel van beeld en geluid vertelt deze interactieve audiotour het verhaal achter de collectie.

U kunt de Louwman Museum audiotour online gebruiken via izi.TRAVEL, of op uw smartphone middels de izi.TRAVEL app.

U krijgt met uw smartphone toegang tot de audiotour in drie eenvoudige stappen:

#1 – download de gratis izi.TRAVEL applicatie op uw smartphone.

#2 – Zoek naar ‘Louwman Museum’ in de zoekbalk.

#3 – Download de audiotour voor onbeperkt offline gebruik.

De app kunt u voorafgaand aan uw bezoek thuis installeren en de audiotour downloaden. Het is ook mogelijk dit ter plaatse te doen middels ons vrij toegankelijke wifi-netwerk.

izi.TRAVEL is een interactief, gratis en open platform voor verhalen die mensen verbinden met kunstobjecten, musea, culturele instellingen, uitgevers en toeristische organisaties over de hele wereld. Toegankelijk via internet en direct vanaf elke smartphone biedt izi.TRAVEL multimedia-tours en quests op zowel binnen- als buitenlocaties. Op deze manier wordt er aan reizen een nieuwe culturele dimensie toegevoegd.